BORIS + ROI PEREZ + VIRGINIA DE

Favoriser
Scene
Ambereum
Show
22:00
Lørdag 6. juli 2019
5 timers Berliner-nat på Roskilde Festival

Den sidste aften på Roskilde Festival 2019 kan du glæde dig til tre af Berlins vildeste DJ’s. Det går ned kl. 22-03 i det nye Ambereum, som du finder mellem Art Zone og Arena.

Boris: En sand berlinsk legende. Han lærte DJ-faget at kende i 80’ernes New York og udviklede en stil, som blander et bredt spektrum. Fra disco, Hi-NRG, post-punk og kraut til house og techno – og allerhelst det hele i ét og samme sæt. Den karismatiske og kompromisløse Boris har været resident på Panorama Bar og Berghain.

Virginia: Få, om nogen, gør, hvad hun gør. Efter residencies i barndomsbyen München og Frankfurt flyttede Virginia til Berlin, hvor hun har været resident på Panorama Bar siden 2012. Hendes sæt blander varm, analog house og electro fra såvel 80’erne som 90’erne med noget mere groovy tilsat spontan live-vokal, som føjer en ekstra dimension til det hele. Med et nænsomt mix af højdepunkter og rolige øjeblikke styrer hun selvsikkert publikum med sin DJ/live-performance.

Roi Perez: Som DJ og musikentusiast fik israeleren en ilddåb i Tel Avivs elektroniske queer- og clubbing-undergrund i 2011. Siden han flyttede til Berlin 2013, har han fortsat sin personlige rejse med at etablere et sammenhængende og kreativt sprog i musikken. Han udvikler sig konstant, og med sine lange, eklektiske sæt suger han lytteren ind i en verden af stilarter og genrer, mens han elegant blander house og techno med disco og electro.