BROCKHAMPTON US

Favoriser
Scene
Arena
Show
23:45
Torsdag 4. juli 2019
Hip-hop-crew tackler vanskelige emner og starter kaotiske koncertfester!

De foretrækker at blive kaldt et boyband fremfor en rap gruppe.

Los Angeles-baserede Brockhampton består af en række stærke vokalister (samt et hold af producere, grafikere og andre kreative hoveder). Da de udgav deres 2018-album Iridescence, var de en sekstet, der inkluderer den karismatiske skøre kugle Merlyn Wood, den eksplosive Joba, flowbetvingerne Matt Champion og Dom McLellan og Bearfaces indierock-følsomheder. Alle rapper, og de fleste af dem synger. Nogle laver stunts, andre fjoller omkring, andre igen fortæller personlige historier.

Brockhampton er egentlig som en gruppe venner, der er gået sammen om at skabe fantastisk musik og – mest af alt – at have det sjovt. I 2017 blev det hele seriøst. Gruppens eksplosive popularitet startede, da de spyttede tre plader ud, The Saturation-trilogien, i løbet af få måneder. Sangene viste en imponerende evne til at kanalisere ungdommelig overstadighed og ’grib dagen’-tankegange til raffinerede, hip-hop fyldt med hooks.

I 2018 udgav de så Iridescence, som debuterede øverst på skamlen på den amerikanske Billboard albumhitliste. Alle anmeldere er enige om, at den lever op til det stadigt udviklende løfte, som Saturation-serien gav, med tankefuld selviagttagelse og deres typiske genreudviskende lydfusion. De inkorporerer sjælfulde R&B-eftertanker, højrøstet hip-hop-energi, skurrende grime og aggressiv elektronisk produktion, og albummet er på bristepunktet med ideer.

Og apropos bristepunkt så tag lige at fange Brockhampton på en livescene. Ætsende energi gennemsyrer deres liveshows, hvilket driver de knivskarpe udvekslinger mellem alle MC'er; det samme gør deres utrættelige pogotrips og vælten omkring. For Brockhampton er hver sang en sang, hvor alle er med, og hvert hook skal gerne skriges ud for fulde lungers kraft. Bandet opfordrer ofte til gigantiske circlepits, og de er så sandelig også med til at skabe et energitrip af dimensioner!

Brockhampton medbringer et liveshow, du ikke kommer til at glemme lige foreløbigt! Gå endelig ikke glip af dem på Roskilde Festival 2019!