DESCARTES A KANT

Favoriser
Scene
Pavilion
Show
12:15
Fredag 5. juli 2019
Musik møder teater i et mærkeligt og opsigtsvækkende setup med makabre, støjende og pudsige elementer.

Fra Guadalajara, Mexico kommer en lydmæssig og visuel kunstgruppe, som nok skal sætte dine sanser i gang. Descartes a Kant er en mørkt oplysende oplevelse, der vil sætte et varigt aftryk!

Bandet har været sammen i over 12 år, og de har sammensat et særligt show – for at sige det mildt.

Surf, støj, punk, swing og karnevallignende performances er blot nogle af ingredienserne i bandet kendt som Descartes a Kant. De er tydeligvis også vilde med filosoffer, at dømme ud fra navnet.

Hvis du kan lide Mr. Bungle, Dresden Dolls og lignende navne, venter der dig gode sager her.

Når dette band træder på scenen, bryder helvede løs. En anmelder har observeret følgende: Guitarist/vokalist Sandrushka Petrova og Dafne Macías fører gruppen med en hektisk energi, de udfører ensartede bevægelser i blinkende udrykningsblink, omgivet af resten af bandets medlemmer iklædt ABC-dragter.

Vil det se således ud igen? Hvem ved... ingenting er sikkert i Descartes a Kants univers.

Deres højspændte liveshow og store omfavnelse af forskellige lyde og kunstudtryk har hjulpet Descartes a Kant med at få spillejobs rundt om i verden med en mangfoldig gruppe af helte, bl.a. Sonic Youth, Yeah Yeah Yeahs, Slayer og Mike Patton/Dave Lombardos Dead Cross.

Bandet har udgivet tre albums. Deres seneste, Victims of Love Propaganda, var den første til at blive udgivet internationalt. Giv det et lyt, bliv så en kende forvirret, hold lyttelapperne nysgerrige og åbne og fang så Descartes a Kant, når de spiller på Roskilde Festival 2019.