FARVEBLIND

Favoriser
Scene
Apollo
Show
17:15
Onsdag 3. juli 2019
Bastung ravemusik til festfolket

Tag ikke fejl af navnet. Farveblind leverer musik i alle regnbuens farver til festfolket!

For at citere en anmeldelse fra Farveblinds sidste besøg på Roskilde Festival (Countdown-scenen i 2017): "Der findes bands, der spiller koncerter for at kunne lave musik, og så findes der bands, der laver musik for at spille koncerter."

Farveblind er et fænomenalt liveband. Deres mål er at sparke gang i en fest, og det er netop, hvad der sker, når de tænder for maskinerne.

De to medlemmer i Farveblind, Magnus Pilgaard Grønnebæk og Jens Asger Lykkeboe Mouritzen, gør sig i alverdens afarter af rave, EDM og techno. Det er pulserende, tordnende og eksplosivt.

Magnus er bag synths og pads, og Jens Asger leverer en ekstra dosis energi bag sit trommesæt, som han pisker med den højeste intensitet.

Farveblind samarbejder med sangere fra hele verden: Khaya N9 fra Sydafrika, Clea fra Australien, Paul Stephan fra England og KillaSon fra Frankrig.

Duoen udgav to singler i 2017, ”Wasteful Talk” og ”Indima”. I 2019 hyrede de den legendariske producer Steve Dub (The Prodigy, The Chemical Brothers, Moby og New Order) og lavede ep'en BOXES, som indeholder fem numre med højoktan, dansabel klubmusik.

Farveblind er ren energi (se dette liveklip) ,og du bør ikke gå glip af dem på Roskilde Festival 2019!