FAST FORWARD PRESENTS SUGAR + EZY + DJ TOOL + IDA ENGELHARDT DK

Favoriser
Scene
Ambereum
Show
22:00
Torsdag 4. juli 2019
Mere om kunstneren
Website
Soundcloud
Mesterlig techno og rave fra København

Den københavnske techno-scene er vokset vildt over de seneste få år. Både i størrelse og anseelse. Det er ikke bare en genopfundet scene, det føles som noget helt nyt. Helt centralt i fortællingen står Fast Forward, som er kendt for hurtig techno i de tidlige morgentimer.

De er så kendte for deres raves, at de kalder sig selv for et ”rave production company”. De er dog mere end festmagere: de huser også nogle af Københavns bedste DJ’s, og fire af disse besøger Roskilde Festival, hvor de sammen spiller et sæt på fem timer i det nye Ambereum (mellem Art Zone og Arena).

Fast Forward startede i 2015, og bag det står vennerne Lukas Højlund, Anders Marc og Nikolaj Jakobsen. Sidstnævnte er bedre kendt som Sugar og er en af de fire DJ’s, der spiller i Ambereum. Hans lyd kendetegner også den lyd, som Fast Forward er kendt for: hurtig, groovy, melodisk og pumpende.

Både Ezy og DJ Tool startede i Københavns punk-scene, før de tog tilgangen med sig ind i elektronisk musik. Ezy driver i øvrigt Endurance i København, og DJ Tool driver Mala Junta i Berlin. Den sidste af de fire, Ida Engelhardt, er kendt for at blande hård techno, hård trance og hardcore. Til sammen kommer de fire til at skabe en uforglemmelig aften.