FLOHIO UK

Favoriser
Scene
Apollo
Show
18:00
Lørdag 6. juli 2019
Sydlondonsk grime-mash-up. Flohio er fremtiden for UK rap

Engelsk rap blomstrer virkelig i disse år! Flohio er et nyt, spændende navn, der er værd at holde øje med. Hendes navn har været på læberne af rap-connoisseurs i et stykke tid, og hun virker som en lysende del af fremtiden for UK rap.

Den 25-årige rapper tiltrækker masser af opmærksomhed for sine brændende, hurtigspyttende leveringer, intelligente tekster og opsigtsvækkende valg af genre-blandende produktioner: Bankende industrial-techno møder metallisk grime med lejlighedsvis favntag med mere traditionel, klubbet hip-hop. Hendes flow gør et bravt arbejde med at binde alle disse genretråde sammen.

Som en del af det Sydlondons TruLuvCru råber hun altid sit hjemlige kvarter, Southwark, som man kan høre i den urørlige "SE16", God Colonys højtravende single fra 2016.

Nu begynder Flohio at spytte nogle hårdtslående sange ud i eget navn. Hop over på din foretrukne streamingtjeneste og lyt til "Wild Yout", "10 More Rounds", "Watchout" og "Bands". Og bered dig på pludseligt at hoppe vildt omkring, for dét inviterer Flohio til!

Dette er musik med væld og magt, og det resonerer hurtigt rundt omkring. Flohio spillede for nylig et udsolgt headlinershow i Bermondsey, hvor hun voksede op. I 2018 blev hun udvalgt af Naomi Campbell for Vogue som en af ​​10 kvinder, der ændrer vores fremtid.

Kom og se Flohio sætte himmel og hav i bevægelse, når hun serverer sit hårdtslående grime på Roskilde 19.