FULL OF HELL & THE BODY US

Favoriser
Scene
Pavilion
Show
02:00
Torsdag 4. juli 2019
Tag på et helvedestrip med to grænseafsøgende tungmetallere

Tid til en matematikøvelse: Hvad får du, hvis du lægger to altødelæggende metalbands sammen? Det måske åbenlyse svar er dobbelt op på kaos og vanvid. Eller soundtracket til dit værste mareridt.

The Body og Full of Hell er to bands, som har dygtiggjort sig i at fremmane mørke og dybt forstyrrende følelser, som de omsætter til musik fyldt med ubehag og smerte.

Sammensmeltningen af The Bodys dissonans, støjvanvid og tungvægt og Full of Hells ætsende, grindende spektakeldød er magtfuld og hårdtslående – og bringer det allerbedste (værste?) frem i begge bands, mens de skubber til genrernes afgrænsende vægge. Forestil dig en hvirvelstorm af skræk, skønhed og tungmetal. Det er ikke hverdagskost, at de turnerer sammen, så der er lagt op til et særsyn på Roskilde 2019.

Begge bands er respektindgydende og spændende i sig selv. Men endnu mere spændende er, at disse to ekstremlydsudførere har lavet hele to plader sammen: One Day You Will Ache Like I Ache (2016) og Ascending a Mountain of Heavy Light (2017). Herpå fodres vi med grim elektronisk forvrængning, piskende trommer, ætsende guitarer og kontrasterende vokaler (dæmonisk growling fra Full of Hells Dylan Walker og svineskrig fra The Bodys Chip King).

Dette er ikke musik for folk, som let lader sig skræmme. Faktisk er det noget af det mest skrækindjagende musik, du kan forestille dig. Og det er i den grad meningen. Full of Hell og The Body ønsker det hele både svært og smertefuldt. Du er nu advaret.