GIORGIA ANGIULI

Favoriser
Scene
Apollo
Show
22:30
Torsdag 4. juli 2019
Italiensk multiinstrumentalist leger musikken frem med legetøj

Når du beskriver en musiker som 'klassisk uddannet', er der en risiko for, at det lyder kedeligt. Men hvad hvis vi fortalte dig, at Giorgia Angiuli bruger sin klassiske uddannelse på at skabe elektronisk musik, der indbefatter alle mulige slags legetøj og liveinstrumenter?

Resultatet er både sjovt og seriøst. Resultatet er elektronisk musik, der grænser op til både house og techno blandet med Giorgias drømmende vokal.

Italieneren begyndte at skabte opmærksomhed omkring sit navn i 2013 med singler ude på fremtrædende labels og koncerter overalt fra Berghain til Bataclan. Siden har hun turneret over hele verden og er kendt både som dj og et live-act, der leverer på både fest og sceneoptræden uden at glemme den vigtigste ingrediens: sangene.

Hendes fans har måttet vente længe, men i 2018 udgav hun endelig debut-fuldlængden In a Pink Bubble på pladeselskabet Stil Vor Talent. Hvis du ikke forstår tysk, kan vi afsløre, at dette ironiske navn kan oversættes til 'stil før talent'. Giorgia Angiuli har masser af begge dele.

Hvor meget hun end holder af sin Moog – ja, synthesizere og keyboards i det hele taget – så elsker hun virkelig at bruge legetøj aktivt i sin musik. Fra gammelt Fisher Price til penneskafter – hun kan få det hele til at fungere i kombination med sine drumpads og theremin.

At se Giorgia Angiuli live føles næsten som et privilegium, og det er ikke underligt, at mange af hendes videoer gået viralt. Kom og leg med, når hun spiller på Apollo-scenen.