HEARTBREAK SATELLITE

Favoriser
Scene
Countdown
Show
18:00
Søndag 30. juni 2019
Finurlig electropop du kan danse dig rundtosset til

Lou Reed sang om en "Satellite of Love". Denne særlige satellit synger om knuste hjerter. Og mens den gør det, transmitterer den vidunderlige og finurlige signaler, der dufter af lo-fi, eksperimenterende popmusik.

Heartbreak Satellite startede som et sideprojekt for medlemmerne, der også spiller i andre bands. I dette band du måske har hørt om sanger Ragnhild Jamtveit, som også spiller i de norske stjerneskud Pom Poko, som spillede på Roskilde Festival i 2018. Hun får følgeskab af Håkon Kjenstad og Tobias Pfeil.

Ved hjælp af et par synthesizere, nogle mikrofoner og en trommemaskine skrev OG indspillede (samtidigt!) de deres debutplade på blot 10 dage. Resultatet er Foxy, som udkom i 2018.

Sangene fanger den indre og ydre uro, som bandet oplevede i deres personlige liv på det tidspunkt (og ja, det handler om forhold). Lyt til deres åbningssang "Are U Ok?" og du vil helt sikkert blive bjergtaget af lydsiden hos denne norske trio. Fans af navne som CocoRosie og My Brightest Diamond vil elske dette.

Heartbreak Satellite arbejder i øjeblikket på deres andet album. Så forvent masser af nye sange, når de spiller på Countdown-scenen på Roskilde Festival 2019.