HJALMER DK

Favoriser
Scene
Rising
Show
23:00
Søndag 30. juni 2019
Ung sanger skriver popsange fra sit hjerte til dit

Der er en vis nødvendighed for Hjalmer i at spille under sit fornavn. Alle i Danmark kender hans efternavn. Han er efterkommer af nationalskjalden Kim Larsen.

Men lad os hellere anskue det på denne måde: Vi kender Hjalmer af fornavn, fordi alle sammenligninger er unødvendige. Han er en talentfuld popsanger og sangskriver med fortællinger på sinde og stærkt iørefaldende melodier i et voksende bagkatalog.

I 2017 dukkede Hjalmer op, nærmest ud af ingenting. Hans debutsingle "Hjem til en anden" skabte opmærksomhed omkring hans navn før udgivelsen af debut-ep'en Skabt til at være ung. Som titlen indikerer, skriver den 24-årige om ungdommen og alt det, der følger med: byture, sex, kærlighed og den lejlighedsvise angst over pludselig at være voksen.

Hans sange rammer klokkerent – og de appellerer til både (gisp!) (vel)voksne, teenagere og musikelskere i almindelighed. Hvis du elsker en sød melodi, vil du helt sikkert kunne lide Hjalmer!

Den danske sangers kalender er pakket. Han har spillet masser af koncerter (flere udsolgte endda!) med et fremragende band, så liveformen bliver konstant pudset af. Og selvfølgelig holder han sig også travl med at skrive nye sange. I løbet af 2018 og 2019 kom flere nye melodier, som nok vil ende på et debutalbum, der bør se dagens lys i løbet af 2019.

Hjalmer er på vej frem. Fang ham på vores Rising-scene på Roskilde Festival 2019.