ISABEL LEWIS US

Scene
Ambereum
Show
11:00
Torsdag 4. juli 2019
Scene
Ambereum
Show
11:00
Fredag 5. juli 2019
Scene
Ambereum
Show
11:00
Lørdag 6. juli 2019

- lørdag 6. juli 2019


Mere om kunstneren
Facebook
Dyk ned i en langsom, fælles koreografi

Til Roskilde Festival 2019 har Isabel Lewis skabt værket Urban Flourishing. Over flere dage vil hun udvikle og være vært på en dramaturgi, der er tilpasset festivalens gæster og deres energi. Midt i festivalens hektiske sociale rum iscenesætter Lewis en mulighed for fælles fordybelse, hvor du inviteres til at geare ned i slowmotion og blive medskaber af en kollektiv koreografi.

Isabel Lewis arbejder med kunst, der fokuserer på offentlige tilkendegivelser af omsorg, fællesskab og sanselighed. Hun ser et radikalt potentiale i at skabe værker, hvor vi samles, deler kropslige oplevelser og viden, og hvor vi interagerer med os selv, hinanden og vores fysiske omgivelser på nye, uventede måder.

Urban Flourishing er en del af Youth & Community-performance-programmet kurateret af Aukje Lepoutre Ravn. Det udfoldes i Ambereum mellem Art Zone og Arena.

Isabel Lewis er en Berlin-baseret kunstner, danser og koreograf født i 1981 i Den Dominikanske Republic og opvokset på en menneskeskabt ø ud for kysten i det sydvestlige Florida.