JUNGLE UK

Favoriser
Scene
Arena
Show
16:00
Fredag 5. juli 2019
Solbeskinnet funk og soulmusik sat i nye grooves og ny glans

Selvom Jungle kommer fra Londons asfaltjungle, har deres tilbagekiggende soul-funk-pop altid skabt billeder af glitteret og glamouren fra den amerikanske vestkyst. Bare giv deres nye single, "Heavy, California", et lyt, så vil du blive ført til et andet sted, hvor du kører på rulleskøjter langs Venice Beach med dette brandvarme hit som lydspor.

Jungle er en duo bestående af Josh Lloyd-Watson og Tom McFarland. De udgav deres debutalbum i 2014 til lutter klapsalver hos anmelderne og et imponerende pladesalg til følge. Og som vi så på Roskilde Festival 2015, har deres berusende liveshows overvundet alle. De serverede uimodståelige grooves og sirupsmagende hooks, der fik et stoppakket festivaltelt til at svaje med hofterne og danse omkring. På en livescene udvides duoen til et syv-mand stort band, hvis feststemning bliver så lummer og varm, at pærerne eksploderer i alverdens termometre.

Jungle udgav deres anden plade, For Ever, i 2018. Et album som duoen selv har beskrevet som "en post-apokalyptisk radiostation, der spiller break-up-sange." Jungles ålestramme grooves og smittende disco-soulstil er stadig solrige, men de får kontrast i teksterne, som ulmer med desperation og fortrydelse. De sukkerholdige samples er klar til dansegulvet, men falsetvokalen synger om fjerne kærester, nedbrudte drømme og en kamp for at finde ly for de følelsesmæssige smerter. Sidestillingen af ​​mørke følelser og sommerlige stemninger giver dybde i Jungles poplyde.

Jungles upbeat funk er umuligt at stå stille til. Hvis du er klar til en fest, er den lige til at hoppe ind i, og søger du plaster til et knust hjerte, finder du også det hér. Den sjælfulde septet kan klare stort set hvadsomhelst. Gå ikke glip af dem!