LA PAYARA

Favoriser
Scene
Gloria
Show
23:45
Lørdag 6. juli 2019
Beats fusionerer med rødderne af latinamerikansk kultur. Electronica + folkloristisk = folklorica

La Payara er et projekt ledt af den colombianske producer Claudio Tantimonaco. Stærkt influeret af kunstnere, der blander traditionelle lyde med elektroniske beats – indsæt navne som Dengue Dengue Dengue, Nicola Cruz og El Remolón – blander La Payara folklorica med psykedelia og cumbia.

2017 var et stort år for La Payara. Efter Bomba Estéreos Li Saumet spottede Tantimonaco til en nytårsfest, blev han inviteret til at spille til bandets Estereo Beach-festival.

I 2017 udgav La Payara debutsinglen "Bogotá", som blev efterfulgt af ep'en Tim Bao. Sangenes blanding af elektronisk, psykedelisk cumbia og eksperimenterende bas skaber en flot fortolkning af de colombianske landskaber, hvori La Payara føles sig mest hjemme.

Siden da har La Payara nået større og større succes. De turnerer rundt i Colombia, til Corona SunSets' events og for nylig også som support for Bomba Estéreo.

La Payara vil have dig i et festhumør. Live blander folkloristiske instrumenter og trommer med elektroniske beats og skaber nogle fantastiske danseritualer. Du skal med, når de spiller op til dans på Roskilde Festival 2019!