LIZZO US

Lokation
Apollo
Show
20:30
Lørdag 6. juli 2019
Kropspositiv amerikansk sanger og rapper på kanten til det helt store gennembrud

"Det er kun et spørgsmål om tid, før alle elsker Lizzo," siger en artikel om den smarte, frække og stærke Minneapolis-baserede rapper og sanger Lizzo.

Lizzo har givet det største skud sjov til rap måske siden Missy Elliot. Hendes sange er utroligt catchy, og hendes personlighed er varm og elskelig. Hun rapper og synger, og hun kommer med et vitalt budskab om glæde og styrke i sin musik og stil.

Ifølge Lizzo selv er hun i allerforreste linje af den positive bevægelse. Hvilken positiv bevægelse? Dem alle! Hun er sexpositiv, kropspositiv (sin egen og din), og vokalt praktiserer hun selvkærlighed og egenomsorg.

Bare lyt til hendes fantastiske anthem fra 2016, "Good as Hell" (kæmpe ros til den lige hér). Lizzo har udtalt, at hendes musik er skrevet til dem, der har følt sig holdt udenfor i samfundet, fordi det er den oplevelse, hun selv har haft gennem sit liv. "Good as Hell" er én af de sange. Den er en ørehænger, et kæmpe hit – og ved du, hvad det allerbedste er? Den er blot én af mange bangere.

Lizzo har udgivet to soloalbums indtil videre – Lizzobangers (2014) og Big GRRRL Small World (2015) – og de er spækket med bombastiske popsange.

I januar udgav hun "Juice", en energisk funkfest der bør få Bruno Mars til at skæve nervøst mod sin trone. Hun har også en single ude, "Tempo", som er lavet sammen med Missy Elliott (Lizzos store helt). Begge ender på Lizzos tredje album, Cuz I Love You, som er på gaden 19. april. Vi forudser, at Lizzo vil sparke dørene ind til den internationale musikscene. Hun fortjener det!

Lizzo har hele pakken. Når hun spiller live, tager hun den positive energi til nye højder med blændende vokaler og en udstråling, der tryllebinder alle (bare se her). Gå ikke glip af hendes show, når hun spiller på Roskilde Festival 2019.