M. REXEN DK

Scene
Rising
Show
20:00
Mandag 1. juli 2019
Ambitiøst kalejdoskopisk indiemusik med hele verden som inspiration

Michael Rexen er en verdensmand. Han blev født i de Forenede Arabiske Emirater, han bor i en mongolsk yurt (et forstørret telt) på Christiania. Han har rejst omkring i Pakistan med trommemester Gunga Sain, arbejdet på boreplatforme i Egypten og er ultimativt blevet institutionaliseret i Danmark.

M. Rexen siger selv, at musikken er et biprodukt af det liv, han lever. Hans musik er en fantastisk kombination af afrobeat-rytmer, mellemøstlige strygerarrangementer og en lyrik, der kan være hentet i rock'n'roll. Han har tidligere spillet i projekter som A Key is a Key, The Magnetic Eagle og Mongol, men M. Rexen er hans mest personlige projekt hidtil.

I 2018 udgav han det meget ambitiøse, koncept-lignende album The United Kingdoms Part 1 – An Endless Sea of Honey. Ikke alle forstod det, men han har vundet genklang mange steder. Et andet kapitel er på vej.

Dette er indiemusik med en funky og omfattende tilgang. Fans af Arcade Fire, Broken Social Scene, Grizzly Bear og lignende vil holde af projektet.

Når M. Rexen står på en livescene, tæller de 10 personer, og der er masser af hornblæs og psykedeliske tilbøjeligheder. Det er skørt, det er far out, det er næsten for meget, men det er helt perfekt. Nu skal du læse denne liveanmeldelse, og så kan du for alvor se frem til M. Rexens show på Rising-scenen på Roskilde Festival 2019.