MISERY INDEX

Lokation
Pavilion
Show
22:30
Fredag 5. juli 2019
Knusende blanding af dødsmetal og grindcore

Dette band tilbyder indholdsfortegnelser til alverdens elendighed. Og der er masser at dvæle ved. Men hvis du tænker molmalede balladesange, så er du galt afmarcheret. Tænk nærmere mørke, tunghed og smæk for metalskillingen!

I det terræn, der kaldes ekstremmetal, er Misery Index legender. Disse bulderbasser har spredt ødelæggelse i over 15 år, og de er ikke sådan til at stoppe. I asken efter deres togter efterlader de et stadigt brændende ry for at være et bragende stærkt liveband!

Dette Baltimore-band opstod i kølvandet på Dying Fetus, og de har med stor evne skilt sig ud. De slam’ede breakdowns fra Fetus er udskiftet med opspeedede, punkede riffs. Til fadet bringer de læssevis af grindcore, gammelskolet dødsmetal-riffing, tunge grooves fra hardcore og afsøgte bider af melodød – for ikke at nævne en særlig smag for bidende sociopolitisk kritik.

I løbet af fem plader og godt over 1000 koncerter har denne kvartet fokuseret det metalliske håndværk med en slags alvidenhed af morderisk guddommelighed. På deres færden fremad har de fundet en helt særlig måde at få deres blastede piskesmæld til at kroge sig fast i dit hoved. Av for den!

Året 2019 byder på Misery Index’ sjette plade. Og hvis du ikke allerede har fået lyttet til singlen “I Disavow”, så stop straks med at læse og lyt i stedet. Sangen er, ifølge bandet selv, fyldt med trods og foragt for vores moderne tids usandheder.

Se frem til en koncert, som vil gå ubønhørligt stærkt og være sværvægtstung. Elendighed, kom hid!