OCTAVIAN UK

Favoriser
Scene
Apollo
Show
02:30
Fredag 5. juli 2019
Britisk håb spænder over drill, R&B, house og UK rap

Octavian er vokset ud af den spirende sydlondonske undergrund med "Party Here", et fragmenteret og omtåget gennembrudstrack, som sammensmeltede stil og substans. Med blandingen af grime, synge-rap-rytmer og lidt virkemidler fra trap importeret fra amerikansk hip-hop blev den et hjemligt hit på UK rap-scenen.

Der skulle ikke gå længe, før Drake citerede rapperen på egne sociale medier. Det følgende år udgav Octavian flere nye sange ("Little", "100 Degrees", "Hands"), før han satte blæk på en aftale med det respekterede label Black Butter. Han lavede også et fabelagtigt hook-up med Mura Masa, hvilket resulterede i "Move Me", som understregede en mere dansabel side af Octavian.

I slutningen af ​​2018 udgav Octavian 14 sange på mixtapet Spaceman, som flot opsummerer hans lyd. Musikken er minimal og rummelig med stringente synths og en særlig skarphed i beatene. Det giver masser af plads til hans karakteristiske vokal, rappende og syngende med lidt hæshed på toppen. Pitchfork kalder Spaceman "the ultimative hybrid mixtape" og giver en 8,0-bedømmelse, og de er blot et af ​​mange medier, der har lovprist dette projekt.

Det enkle er også på spil, når Octavian optræder live. Han indtager scenen med en DJ og nogle gange en medrapper og viser hurtigt, hvor meget variation han kan generere fra et simpelt grundlag. Han kommer med festen – og dette er noget, du ikke vil gå glip af! Octavian sælger spillesteder ud på blot én dag i sit hjemlige London. Lad os se ham fylde pladsen på Roskilde Festival 2019.