PARDANS

Lokation
Gloria
Show
22:30
Onsdag 3. juli 2019
Jazz-punk-orkester fra København er klar til at svinge træbenet på Roskilde. Dansetimer ikke påkrævet.

Kan man blande jazz og punk? To, på papiret, meget forskellige genrer? Pardans gør det uden at ryste på hånden! De tager alle de højenergiske, impulsive, bombastiske og frigjorte bestanddele fra begge genrer, blander dem sammen og fremkalder noget kaotisk, manisk og helt vidunderligt!

Pardans har siden deres optræden på Roskilde Festivals Rising-scene i 2017 drønet af sted i overhalingsbanen for at blive et af de mest spændende nye bands, der er vokset ud af Danmark.

De kommer fra Københavns berømmede Mayhem-kollektiv, og de følger de i fodsporene på nogle af byens mest spændende eksportvarer, inklusiv Iceage (hvis liveband omfatter to medlemmer fra Pardans), Marching Church og Lower.

Pardans føjer en ny og jazzy lyd til den afholdte scene ved at lave musik, der deler mentalitet med 70'ernes no wave-scene – eksperimenterende, ukonventionelt, lejlighedsvist kugleskørt, men meget dragende.

Siden de blev dannet i 2015 har kvintetten opbygget et ry for deres hektiske lyd og energiske liveshows. Tag blot et kig på denne liveoptagelse, som vil give dig et glimt af den frenetiske liveenergi, som Pardans leverer i metermål af:

De to sange i klippet ovenfor er hentet fra Pardans' debutalbum Spit and Image (udgivet på Tambourhinoceros), som indeholder 13 sange, der på deres helt egen måde udgør et forskruet soundtrack til en gammelt film noir-scene på en tilrøget jazzcafe.

Glem alt om konventionelle sangstrukturer, harmonier og melodier. Pardans kører på et helt andet trip, og du er inviteret med!