POWER TRIP US

Favoriser
Scene
Avalon
Show
23:30
Onsdag 3. juli 2019
Mere om kunstneren
Spotify
Facebook
Instagram
Thrashere fra den nye skole puster nyt liv i en af metallens store institutioner

Hårdere! Hurtigere! Heftigere!

Power Trip hiver ånden fra thrash, den skrigende og sparkende møgunge, ind i nutiden. De puster nemlig nyt liv i den vidunderlige kaosblanding af hardcore, punk og 80’er-speedmetal og destillerer den i stærkt fokuserede og fængende aggressionseksplosioner.

De texanske thrashere fik bølgerne til at gå højt med deres andet album, Nightmare Logic, hvor medier så forskellige som Metal Hammer og Pitchfork nåede til enighed om én ting: Dette band sparker seriøs mås! Og når du giver dem et lyt, vil du headbange i fuld enighed.

Power Trip er et formskiftende, sindsoprivende bæst fyldt med hurtige riffs og hylende leads, afstraffende grooves og brøl fra det hinsides. De leverer en arrig sangbog for de fordrevne, de vrede, de forvirrede og de desperate. Og sammen med vreden pakker albummet også en bombastisk festatmosfære.

Der er så meget mere ved Power Trip end den blotte påmindelse om, hvad der kom før, og det bliver alt sammen understøttet af en indtrængende og oprigtig glæde ved at spille.

Når Power Trip træder op på scenen, leverer de, hvad deres navn lover. Det er et frontalangreb, og publikumshavet bliver altid til en hvirvelvind af kroppe, der slammer og mosher. Deres shows er omtrent så kaotiske og ubønhørlige, som du kunne forestille dig (bare tjek denne liveoptagelse!). Bandet spilder ikke tiden, men skaber maksimal intensitet helt fra starten, en energi der aldrig ophører. Frontmand Riley Gale er som en gal køter på scenen, og han opfordrer uden tøven til kaos.

Fremtiden for thrashmetal er her, og Power Trip styrer løjerne!