RAVI KUMA

Favoriser
Scene
Countdown
Show
15:00
Søndag 30. juni 2019
In-your-face rap med attitude og energi

Ravi Kuma er en hårdtslående elektronisk rapduo bestående af rapper Sharon Kumaraswamy og producer Aske Knudsen. De fandt sammen i 2016 og tiltrak hurtigt opmærksomhed til deres højoktane, frembrusende musik.

Skarpe baslinjer, marcherende beats og finurlige samples føjer en eksotisk kant til deres undergrundsmusik, som tager tabubelagte og aktuelle emner op – alt sammen råbt ud gennem frække og eksplicitte sangtekster.Hvis du ikke har hørt den allerede, så hop lige ind og lyt til “Fuck This Shit I’m Gonna Be a Princess”. Du vil hoppe omkring til nummeret i løbet af ingen tid, og du vil straks ønske at være en prinsesse selv! Sangen er en udstrakt langemand til alt kedeligt og banalt.

Emnerne serveres med en velanrettet portion afværgende humor – men med en alvorlig undertone.

Ravi Kuma er en excentrisk duo og energibombe af de større. Ikke mindst live (tjek denne live-optræden)! De er blevet kaldt alt fra en trippende Nicki Minaj til en fordrukken M.I.A., men de er mest af alt deres helt egne.

Kom og bliv slået omkuld af Ravi Kumas hårde-og-sjove-og-alvorlige rap, når de spiller på Countdown-scenen på Roskilde Festival 2019.