SELMA JUDITH

Favoriser
Scene
Countdown
Show
14:45
Mandag 1. juli 2019
Mere om kunstneren
Spotify
Facebook
Youtube
Harpespillende R&B-kunstner laver musik, der får dig til at dåne

Her er et spændende nyt navn på den danske musikscene. Hæft dig ved navnet Selma Judith.

Hun er en multikunstner, der arbejder i flere discipliner. Hun skriver og instruerer film, hun spiller klassisk harpe – og mere aktuelt: Hun producerer emotionel og sart R&B, der høres bedst efter mørkets frembrud.

Du har måske ikke hørt meget til hende endnu. Hun har kun udgivet et par singler: "Kind of Lonely" (officielt) og (uofficielt) "I'm a Mess" (tilgængelig på Soundcloud). Begge er et tydeligt bevis på, at 23-årige Selma Judith er et stort talent, du bør holde et åbent øje (eller øre) med. Hun synger om kærlighed, ensomhed og hengivenhed. Hendes luftige vokal er pakket ind i smukke melodier, fra det helt langsomme til mellemtempo, og hvis du lukker øjnene, kan hendes sange få dig til at svæve lidt af sted.

Vil du have mere? S’gerne: Se Judiths harpebaserede cover af Jorja Smiths "A Prince". Det bliver ikke rigtig mere intimt end dette.

Selma Judiths harpespil (det var i øvrigt ved at høre Joanna Newsome, som fik hende startet på dét) har ført hende så langt som at dele scener med MØ, Vera og School of X, og derigennem fandt hun hurtigt kontakter i musikbranchen – og sammen med et par skolevenner begyndte hun at lave musik under eget navn.

Selma Judith er en kommende stjerne på musikscenen i Danmark (og, hvem ved, måske også internationalt ... talentet er der). Kom og se hende på vores Countdown-scene på Roskilde Festival 2019.