SHAMBS X FARLI' X B WOOD$ X BRACY DOLL

Favoriser
Scene
Countdown
Show
23:00
Mandag 1. juli 2019
Mere om kunstneren
Spotify
Trap-rap fra gaden med tre skarpe repræsentanter. Forvent kaos!

Vil have en smagsprøve på, hvad der sker i dansk undergrundsrap? Du er kommet til helt rette sted! Her er tre unge repræsentanter. De elsker traprap, og de spytter deres rim med en don’t-give-a-f***-attitude.

Shambs er Bjørn Hajk, der først kastede sig over Shamba Memes – urtforherligende memes med tusindvis af følgere på Instagram. Han kastede sig så over musikken. Under rapnavnet Shambs udgiver han tracks, hvor han råber (virkelig råber!) på toppen af trapbeats. Sjovt og aggressivt.

B Wood$ er en del af kollektivet TrapRig. Hans produktioner rummer de genretypiske beats, men inkluderer også sørgmodige fløjtesamples, som giver en vis melankoli midt i energien. Han udgav en ep i 2018, Wood's værelse.

Bracy Doll leverer lidt tiltrængt østrogen til scenen – og denne pakke. Hun er en fighter og er et nyt teenagehåb i dansk rap. Hun skrev til Shambs for en rum tid siden, og det førte til hendes første track "DesignerBracy". Flere sange er siden fulgt i kølvandet.

Forvent noget potent, noget kaotisk og noget frembrusende, når disse tre rappere indtager Countdown-scenen på Roskilde Festival 2019.