SHECK WES US

Favoriser
Scene
Apollo
Show
22:00
Onsdag 3. juli 2019
Rap-fænomen har den fulde pakke

Kender du det dér med, at du freestyler i ca. 20 minutter, og din ven uploader dit track til SoundCloud, og pludselig ringer Travis Scott og Kanye til dig, fordi de vil signe dig? Det lyder som én af de bedre drømme, ikke? Sheck Wes kniber sig sandsynligvis stadig i armen over sit held.

Det er selvfølgelig ikke kun et spørgsmål om held.

Der er en grund til, at Sheck Wes er en af de mest hypede unge amerikanske rappere.

Sangen ovenfor er "Mo Bamba", opkaldt efter hans ven Mohamed Bamba, som er en basketballspiller i NBA. Sangen gik viralt, og Sheck Wes var pludselig det næste store fænomen.

Som rapper har Sheck Wes en aggressiv lyd, der ikke forråder hans DIY-SoundCloud-rødder, da han også er glad for lo-fi-produktioner. Den 20-årige udgav sit debutalbum Mudboy på Interscope sidste år og fik straks efter tildelt hædersprisen Best New Music hos Pitchfork.

Sheck Wes er også med på Travis Scotts (han spiller jo også på Roskilde 2019) Astroworld, i sangen “No Bystanders” sammen med Juice Wrld. Alle vil have en bid af Sheck, og han vil have en bid af det hele: Han er selv et stort basketball-talent, men har måttet sætte sine NBA-ambitioner på hold, mens han forfølger sine drømme i hip-hop. Godt at det er en genre med hoppende beats!

Hvad drømmer han ellers om? Han vil vinde Nobels fredpris, Grammy'er, Emmy'er og Golden Globes. Gør dig klar til et ganske særligt moshpit på Roskilde Festival.