THIRD WIFE DK

Favoriser
Scene
Countdown
Show
19:30
Søndag 30. juni 2019
Tredjekonen tager technopulsen på københavnerscenen

Third Wife begyndte som et fælles projekt for Mikkel Sönnichsen og hans venner. Men det forvandlede sig langsomt til et soloprojekt og et kunstnernavn for Sönnichsens arbejde som dj og producer (han har også været en del af projekterne Vesper og Asta Fall). Third Wife er passende nok også navnet på hans pladeselskab.

Sönnichsen bygger technolandskaber. Han er fascineret af gentagelser, dybe frekvenser og rave-eufori, og netværket, han er tilknyttet (se ligesindede navne som Funeral Future og Schacke, som også spiller på Countdown-scenen), viser den samme slags påskønnelse af techno. Sönnichsen har arbejdet som resident dj på både københavnerklubben Culture Box og til Et Andet Sted-festerne.

Third Wifes techno viger fra at blive for hård og militant, men har en mere indbydende klang. Det kan man høre på hans to 2018-udgivelser, ep'en Closer og en dobbeltsingle, som til sammen giver os et soundtrack, der hylder den København-baserede klub- og ravescene. En ny udgivelse er undervejs.

Der er ingen undskyldninger for ikke at sætte din krop i bevægelse, når Third Wife spiller på Countdown-scenen på Roskilde Festival 2019.