VIOLET (DJ) PT

Favoriser
Scene
Apollo
Show
18:00
Torsdag 4. juli 2019
Resident dj på Apollo-scenen

Hils på Violet. Hun spiller som vores resident dj på Apollo-scenen.

I hjembyen Lissabon bidrager Violet til den lokale scene fra forskellige vinkler. Hun er medstifter af online radiostationen Rádio Quântica og er resident hos mina – et popup queer-rave. Dette arbejde gennemsyrer Violets praksis som kunstner, hvor hun eftertænksomt udtrykker dansemusikkens politiske historie gennem sin stemme og sin musik.

Som producer har hun udgivet musik på One Eyed Jacks og Love On the Rocks, været på compilations med kunstnere som Elles, DEBONAIR og Nightwave for Kvindernes kampdag, remixet hos Cómeme og stiftet eget label, Naive.

Den første selvudgivede ep, Togetherness, smagte af dub-inspirerede bas, blæserinstrumenter og drømmende akkorder. Eris Drew spillede titelnummeret herfra i sin RA podcast og valgte det som lydspor i en kortfilm om hendes dj-arbejde.

Violet indarbejder lignende lyde i sine dj-sæts: Svingende rytmer, fantasifuld techno, acid-house og meget mere som både udfordrer og stryger med hårene.

Hun har bidraget med mixes for Beats in Space, Crack, the Ransom Note, Mixmag og Cómeme samt har været med i radio hos Rinse, NTS og The Lot.

Violet har spillet rundt om i hele Europa til raves og klubaftenener, f.eks. Room 4 Resistance, Berghain/Panorama Bar, Berlin Atonal og Field Maneuvers.

Nu er det Roskilde Festivals tur.