WHORES. US

Favoriser
Scene
Pavilion
Show
16:15
Lørdag 6. juli 2019

Tight, bastung støjrock

Kan du godt lide din musik guitarbaseret, grim, tung og med et ordentligt los energi? Whores. (punktum inkluderet!) lever op til den jobtitel! Hvis du holder af bands som Pissed Jeans, Melvins og måske lidt af Helmet, så du elske Whores.

Efter to roste ep'er udsendte Georgia, Atlanta-trioen deres første album, Gold, i 2016 (de arbejder på en opfølger i disse dage). Med en gang sludgy støjrock med post-hardcore-indflydelse tilføjer bandet den rigtige mængde af grooves, som buldrer mod den mur af lyd, de opbygger. 

Hvis dit hår ikke er blæst tilbage af deres lyd, må der være noget galt med højttalerne. Men hvis du føler lyden som en rendyrket mavepuster, så har de ramt helt rigtigt.

Dette er fysisk musik. Så kom over og få en gang øretæver!

Whores.' kaotiske liveshows har høstet dem fans overalt (se et klip her). De er bare tre mand på scenen, men de affyrer den tykkeste, grummeste og mest intense livelyd, du kan forestille dig. Frontmand Christian Lembach er som en énmandsmurbrækker, og sammen med bandkammeraterne Donnie Adkinson (trommer) og Casey Maxwell (bas) leverer han det rette mix af aggressivitet, der fortsat falder under kategorien 'tilgængelig musik'.

De er dén slags band, der vil appellere til enhver, der er glad for aggressiv musik med slåkraft. Se Whores' på Roskilde Festival 2019!