WOJTEK BLECHARZ PL

Favoriser
Scene
Ambereum
Show
16:00
Torsdag 4. juli 2019
Scene
Ambereum
Show
16:00
Fredag 5. juli 2019

- Fredag 5. juli 2019


Mere om kunstneren
Website
Klassisk komponist behandler dig med lyd

Der er mange måder at blive behandlet på – for mange forskellige ting. Nogle gange handler det om vores sanser. Om at lytte. Wojtek Blecharz arbejder med lydvibrationer og den måde, kroppen reagerer på, og du kan også blive del af denne ”spa med lyd”.

Den polske kunstner kalder sin lydbehandling for Field 5. Aura, en kropslig måde at opleve lyd på og en måde at anskue lyd som helende kraft. Han udøver behandlingen på en deltager ad gangen – med mulighed for flere behandlinger på samme tid – på en yogamåtte. Deltageren har lukkede øjne og et lille antal trådløse højttalere omkring sig. Blecharz skaber forskellige lydinstallationer, hvoraf nogle lyde afspilles direkte på kroppen.

Forvirret? Det bebrejder vi dig ikke, men vi kan forsikre dig om, at du ikke må gå glip af en omgang lydbehandling.

Wojtek Blecharz er en klassisk komponist, som har flyttet sin praksis til elektronisk musik. Han arbejder med den måde, hvorpå lydvibrationer opfattes i kroppen og udforsker flersanselige indtryk og oplevelser. Wojtek Blechard arbejder med mindre og større grupper i sine performances, hvor han udforsker, hvad der sker i øjeblikke med sanselig stimulans. Han udforsker, hvordan vi går fra egen til fælles krop i en musisk og meditativ tilstand og stemning.

Kurateret af Solvej Helweg Ovesen