VIL DU VÆRE EN DEL AF DET STORE FÆLLESSKAB?

PUBLICERET TIRSDAG 28.5.2019

Du kan stadig nå at blive frivillig.

Som frivillig på Roskilde Festival er du ikke bare med til at skabe Nordeuropas største festival. Du er også en del af et stort fællesskab, som sikrer, at vi kan donere millioner til velgørenhed.

Det stærke frivillige engagement er Roskilde Festivals DNA. Hvert år er omkring 30.000 frivillige med til at holde liv i målet om at gøre en forskel i verden.

Hvad støtter du ved at være frivillig?

Roskilde Festival har et samarbejde med ca. 200 foreninger, som alle er med til at skabe Roskilde Festival. Udover Foreningen Roskilde Festival, står alle de 200 andre foreninger også for at rekruttere frivillige til festivalen. Ved at være frivillig for en af foreningerne, vil din indsats hjælpe den specifikke forening, og al overskuddet går til et godt formål valgt af foreningen selv.

Hvis du er frivillig direkte gennem Foreningen Roskilde Festival, bliver alt overskud doneret til kulturelle og velgørende formål valgt og repræsenteret af Roskilde Festival. Du vil være sikker på, at din indsats bliver transformeret til at støtte gode formål som er i tråd med Roskilde Festivals værdier.

Du kan stadig nå at blive frivillig på Roskilde Festival 2019. Hvad venter du på?

Læs meget mere og bliv frivillig her