GEAR OG LIR TIL DIN CAMP

PUBLICERET TIRSDAG 11.6.2019

Er din camp klar?

Få overblikket her.

Soundboks

Du kan købe og oplade Soundboks i deres egen Soundboks-station. Så er musikken sikret fra morgen til aften. De tilbyder også batteribyt, tech support og mere.

Klik klik klik!

Spejder Sport

Spejder Sport tilbyder stole, luftmadrasser og alt det praktiske gear, som du har brug for til festivalugen. Du kan bestille det hele før festivalen og hente det, når du ankommer i deres Click'n'Collect.

Bestil her

Volt

Gider du heller ikke lade telefonen ligge, mens den lader? Vil du springe den daglige opladerkø over? Volt tilbyder en lille, håndholdt oplader med en bytteservice, så du kan lade din telefon på vej mellem festerne og koncerterne.

Volt, denne vej

Tuborg packages

Vind alle hjerter i lejren: forudbestil iskolde Tuborg og Somersby til vennerne. Det er egentlig ret enkelt: forudbestil din Tuborg-pakke og indlevér din voucher i ølboderne på festivalens campingområde.

Forudbestil <3

Cool Lockers

Solen kommer nok til at stå ned fra en skyfri himmel igen i år, såååå du skal selvfølgelig kunne holde de ting kolde, som helst skal være kolde, ikke? Med Cool Locker kan du opbevare mad og drikke, og du kan selvfølgelig også bruge det til værdigenstande og medicin, som skal holdes på køl.

Hvor cool!