PIMP DIN DÅSEMAD OG PLEJ DINE TØMMERMÆND

PUBLICERET MANDAG 24.6.2019

Få fyldt maven, bliv aktiveret og bliv klogere på bæredygtig mad. I løbet af festivalen kan du deltage i en række madevents, som gør dig både sulten og mæt. 

Food Tours: 

Den socialøkonomiske virksomhed Rub & Stub arrangerer en række Food tours: 6 forskellige guidede tematiserede madture fordelt på både camping og indre plads. Der er i alt 720 billetter til disse oplevelser. De er to prisklasser ca 160 kroner og cirka 300 kroner. Prøv for eksempel Hangover Food Tour, Vegan Food Tour, Tasting & Drinks Food Tour eller Gourmet Food Tour.

Klimavenligt folkekøkken i East

Hvordan smager fremtidens måltid? Tag hele campen med til folkekøkken hos Fonden Københavns Madhus i East City og find ud af det. Her skal I selv trække i forklædet og hjælpe med at dække bord og  sørge  for  underholdningen,  men  maden  klarer  kokkene  for  jer.  Slå  jer  ned  ved  langbordene  til  god  stemning,  dejlig  mad  og  plus  på  klima-samvittigheden. En billet koster 65 kroner, og der er åbent både til frokost og aften

Pimp din dåsemad

Træt af uinspirerende dåsemad? Rækker pengene ikke til uendelige madindkøb på festivalen? Tag din dåsemad med forbi vores madcykel og få hjælp og inspiration til at gøre den spændende og grønnere! Værter er studerende fra Ernærings- og sundheds-uddannelsen ved Københavns Professionshøjskole.

Læs mere på facebooksiden 

  • Søndag 30. juni Dream Space, 10-16
  • Mandag 1. juli Dream Space 10-16
  • Tirsdag 2. juli Dream Space 10-16

Stage dining
Hvad siger du og vennerne til at dele en picnickurv fyldt med bæredygtige godter foran den ikoniske Orange Scene? Rub & Stub inviterer dig til en intim picnic med den bedste udsigt. Nede på jorden – i ordets egentlige forstand. I sidder på tæpper på græsset, hvor I nyder en specialpakket picnickurv med bæredygtige overraskelser: Flawsome ting fra moder Jord indpakket i sjov og løjer. Læs mere på: roskil.de/sd

  • Torsdag 4. juli 11-13 foran Orange Scene UDSOLGT
Meyers Verdenskøkken

Vær med til at lave mad i fællesskab med 60 andre madglade festivalgæster. Meyers stiller op til madlavning på camping og inviterer alle til at være med. Med afsæt i verdenskøkkenerne og ’low-budget-food’ bliver I delt i tre hold, som hver skal lave en ret til fællesmiddagen. Det kræver ingen tilmelding, det er gratis at deltage, og princippet er først til mølle.

  • Dream Space F mandag 1. juli kl 17-19.15

Suhrs Food Race featuring Rub & Stub (hot dog edition)

Løb, leg og spis gratis mad, så bliver du rigtig glad! Kom og vær med til en aktiv og sjov begivenhed tirsdag  kl.  10-11,  før  du  er  faldet  helt  sammen  i  festivalstolen. Der vil være spil og lege, god energi, en  fed  præmie  til  vinderen  og  gratis  vegetarisk  frokost til alle deltagere! Der  er  kun  200 pladser, og det er først til mølle. Læs mere på eventen på Facebook.

  • Camp Resuhrser, Clean Out Loud Tirsdag 2. juli. Tilmelding 10.00-11.30