SE ÅRETS KOLLEKTION OG MERCHANDISE

PUBLICERET MANDAG 3.6.2019

Roskilde Festivals officielle merchandisekollektion er i år inspireret af festivalens farvefyrværkeri: fra scenelysshow til solnedgangene på pladsen.

Er du klar til årets festivalstil?

Se kollektionen

Inspirationen til årets kollektion er hentet fra Roskilde Festival, når stemningen er på sit højeste. Den specielle stemning fra lyset fra scenerne, lysshows og electro-nørder på Apollo, solnedgang over Orange, solopgang over morgenfesterne med alle raverne på campingområderne.

Alt dette sætter sit præg på dette års kollektion i form af tiedye prints, bright colours og solnedgangens karakteristiske orange farver. Den orange farve er bærende i kollektionen og er anvendt både som primær og sekundær farve i form af lækre små detaljer.

Materialerne er praktiske og Roskilde proof: støv- og vandafvisende og samtidig varmende i form af lækker opdateret blød fleece. Alle T-shirts og sweatshirts er produceret i økologisk bomuld.

Bæredygtig kollektion

Der er fokus på bæredygtighed og årets officielle T-shirt er produceret i 100% genanvendte materialer. Overskudsmateriale fra økologiske tekstilproduktioner skæres til fibre og blendes med fibre fra genanvendte plastikflasker. På den måde ender plastikken ikke i naturen, og vi undgår at skulle dyrke og behandle nyt bomuld – alt sammen til gavn for miljøet.

En af kollektionens andre stjerner er Recycle Bumbag, som med afsæt i festivalens fokus på affaldsminimering og bæredygtighed er produceret i materiale fra sidste års Get A Tent, der blev samlet ind og anvendt til at lave den nye bæltetaske.

Key items:

Orange Drybag: Vandtæt
Boheme Bucket Hat: - Foldbar og vendbar bøllehat
Pocket Jacket: Foldbar windbreaker
Tie Dyed Shopper & Magic Shopper: Tie dye shoppers
Recycle Bumbag: Bæltetaske upcycled fra Get A Tent
Unicorn Tanktop, Midnight Tee, Blossom Crop og Charcoal Hoodie: Tie dye styles
Safari Hat: Ny shape på bøllehat, camo print
Bike Shorts, Crop top & Bodysuit: Sporty til pigerne

Hele kollektionen kan ses og købes på rfshop.dk fra d. 3. juni kl. 12.00 2019 og sælges under hele festivalen i de syv officielle butikker på pladsen.

Foto: Nathalie Elizabeth Høgh Walker