ØJEBLIKKE #RF19

PUBLICERET SØNDAG 7.7.2019

Koncerterne

Roskilde Festivals deltagere er nysgerrige, engagerede og vil gerne udfordres. Det er den melding, vi får fra kunstnerne – lige fra Robyn til Bring me The Horizon og Robert Plant and the Shapeshifters, der demonstrerede, at rygterne om rockens død er stærkt overdrevne.

Se højdepunkter fra koncerterne her 

Festivalbyen

Blandt de store nyskabelser i år har været Central Park, der har bundet campingpladsen, festivalpladsen og Countdown-scenen sammen og skabt små grønne oaser, hvor der tidligere har været goldt og samlingssteder for affald og urin. Det samme gælder den nye Avalon-scene.

Det nye Ambereum

På samme måde har den nye kunstscene Ambereum fungeret som chill out-område, sidde-installation og heftig klubscene om natten. Også den nye kunstscene House of Chroma har været rigtigt velbesøgt. 

Se video af tilblivelsen af Ambereum her

Graffitilegende

Også det store graffitiværk af legenden Zusa har bidraget som kunstværk og sceneinstallation og tiltrukket mange rigtigt mange mennesker.

Tilblivelsen af værket er blevet fulgt af dokumentarister og du kan se video af processen her 

 

Dig

Ingen festival uden dig. Du har været med til at åbne Orange med en gigantisk fællessang, du har givet dine ord til talerskolen Røst, der overlod til Lydmor at læse alle ordene op på Gloria og du har deltaget i menneskeskiltet, Solidarity. Ingen festival uden dig.

Vi glæder os til at se dig næste år, når vi fejrer festivalens 50 års jubilæum. Følg med under hashtagget rf50.

Tak for i år!