OPEN CALL: NU KAN DU NOMINERE TIL DONATION

PUBLICERET TORSDAG 11.4.2019

Fra den 11.-25. april åbner vi for Open Call med fokus på solidaritet – særligt i relation til unge og unges bevægelser. Det betyder, at du kan nominere projekter til at modtage en donation fra Roskilde Festival.

Vi har i dag den største ungdomsgeneration, verden nogensinde har set. De står til at arve en verden, som ikke er bæredygtig – hverken socialt, økonomisk eller miljømæssigt. Men de unge generationer går på gaden, de strejker for klimaet, de råber op. Aktivismen lever, og nye bevægelser samler sig i troen på en ny fremtid. Vi har et ansvar for at lytte.

Med Open Call Solidarity ønsker vi at støtte initiativer, som tager ansvar for de udfordringer, vi oplever i hverdagen – i solidaritet med andre unge.

Vi lægger særligt vægt på initiativer, der:

  • rækker ud over sig selv, gennem partnerskaber eller involvering på tværs
  • omsætter viden til handling – eller inspirerer til at gøre det
  • fremmer unge fællesskaber og giver dem en stemme
  • arbejder i øjenhøjde, ung til ung
Hvem kan deltage i Open Call?

Foreningen Roskilde Festivals overordnede formål er at støtte initiativer, der er til gavn for børn og unge samt at støtte humanitært og andet alment velgørende, almennyttigt og kulturelt arbejde. Vi støtter særligt foreninger, initiativer, organisationer og projekter, der arbejder med og involverer børn og unge.

Vi kan med denne donation kun støtte almennyttige foreninger. Dette betyder også at aktiviteter skal være gratis at deltage i.

Om ansøgningsprocessen

For at få så klar en idé som muligt om den organisation eller det projekt, som du indstiller, har vi opstillet en række kategorier, som du skal forholde dig til.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at gemme ansøgningen undervejs. Når du har sendt din nominering, modtager du en bekræftelse på e-mail og en e-mailadresse, som du skal sende vedtægter og budget til.

Du kan forvente at få et foreløbigt svar i begyndelsen af juni 2019.

Deadline er 25. april 2019. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Send ansøgning