PARKERING TIL RF19

PUBLICERET TORSDAG 21.3.2019

Hvor kan du parkere, og hvad koster det?

Læs mere og køb lige her

Vi anbefaler alle at bruge offentlig transport eller at cykle til festivalen. Det er bedre for miljøet, og vi vil hellere bruge parkeringspladserne til bedre campingfaciliteter.

Vi forstår imidlertid, at nogle bliver nødt til at tage bilen, og vi har derfor en række parkeringspladser til rådighed i forbindelse med Roskilde Festival.

Parkeringspladserne er placeret i East og West og er tilgængelige fra fredag 28. juni kl. 16 til søndag 7. juli kl. 14 (se kort).

Du kan vælge mellem parkering hele ugen eller blot én dag. Endagsparkering er tilgængeligt i Parking West fra søndag 30. juni kl. 8:00 til søndag 7. juli kl. 14:00 (se kort). Vouchers til endagsparkering gælder fra kl. 8 om morgenen til kl. 8 den følgende morgen.

Parkering i bil

Parking West én dag:

175 DKK + gebyr

Parking West hel festival:

175-475 DKK + gebyr

Parking East hel festival:

175-475 DKK + gebyr


Parking i bil + trailer

Parking West én dag:

350 DKK + gebyr

Parking West hel festival:

350-950 DKK + gebyr

Parking East hel festival:

350-950 DKK + gebyr


Ankomst

Husk at medbringe din(e) voucher(s), som du skal vise, når du ankommer til området.

Kør direkte til området. Du behøver ikke få dit festivalarmbånd først. Din bil bliver udstyret med en særlig tilladelse. Når du har parkeret, bedes du veksle din festivalbillet til et festivalarmbånd. I løbet af festivalen kan du frit gå til og fra området.

Alle parkeringspladser er åbne døgnet rundt.

Bemærk, at overnatning i biler er strengt forbudt. Strengt!

Handicapparkering
Der er handicapparkering i alle parkeringsområder og ved Port 3. Bilen skal udstyres med et klistermærke til handicapparkering synligt i forruden.

Hvis du ankommer fra HandicapService Check-In, er handicapparkeringen ved Port 3 den tætteste. Vi anbefaler handicapparkering ved West og East, da de er mest egnet til adgang gennem de indgange.

For alle pladser gælder først til mølle. Handicapparkering er primært til gæster med endagsbilletter. Vi opfordrer camperende gæster til at finde parkering andetsteds under festivalen.

Parkering ved HandiCamp
Adgang til HandiCamp gives kun til biler med udstyr til at redde liv. Parkering i dette område er kun gyldigt efter godkendt ansøgning til HandicapService. I givet fald får du en parkeringstilladelse af HandicapService. Bilen skal blive i HandiCamp-området, som du har ansøgt om fra ankomst til hjemrejse. Du kan ikke gå til og fra under dit ophold.

Overordnede parkeringsregler

  • Du må ikke overnatte i din (eller nogen andres) bil
  • Du må ikke bruge åben ild, gas eller anden opvarmning på parkeringsområderne
  • Trailere og lignende kræver selvstændig parkeringsbillet

Parkeringspladserne bliver ikke overvåget. Din egen forsikring dækker skade eller tyveri.

Henter...