THAIBOY DIGITAL SE/TH

Favoriser
Scene
TBA
Show
Søndag 28. juni 2020

– tirsdag 30. juni 2020

(endelig spilledato kommer senere)


Drømmende og melankolsk greb på mumble rap


Han er kun 24 år, men Thanapat Thaothawong, bedre kendt som Thaiboy Digital, er noget af en internet-hip-hop-veteran. Efter mere end seks år i musikverdenen har han oplevet en masse.

Da han var 18 år, udviste de svenske myndigheder ham (han flyttede fra Thailand til Sverige i en alder af 8) til Thailand.

I disse digitale tider kunne 10.000 kilometers afstand heldigvis ikke forhindre ham i at lave musik med sine venner i kunstnerkollektivet Drain Gang, som tæller producere Yung Sherman og Whitearmor og rappere Bladee og Ecco2K, samt Yung Lean, der også flere gange har inviteret Thaiboy med på tour.

Albummet Legendary Member (2019) viser stor udvikling hos Thaiboy som rapper. Han driver mellem nådesløse og repetitive flows og autotunede falsetcroons og præsenterer en lyd, som lyder af noget fra en anden galakse.

Thaiboys stemme præger også Drain Gangs kollaborative udspil Trash Island (han er med i syv ud af otte sange), som udkom i slutningen af 2019 (lyt her).

Thaiboy Digital finder inspirationer over hele kloden. På den måde kalder hans kunstneriske tilstedeværelse på en verden uden grænser.

Fang ham når han for en stund opløser grænserne på Roskilde Festival 2020.