DAMON ALBARN-KONCERT FLYTTES

PUBLICERET ONSDAG 20.5.2020

Den annoncerede koncert med Damon Albarn er blevet flyttet fra 10. juni 2020 til 3. april 2021. Evt billetrefundering skal ske inden 10. juni. 

Koncerten med Damon Albarn og hans seneste musikalske projekt ’The Nearer the Fountain, More Pure the Stream Flows’ i K.B. Hallen, er blevet flyttet fra 10. juni 2020 til 3. april 2021. 

Har du allerede købt billetten til koncerten, så gælder den automatisk til den nye dato, og derfor skal du blot møde op til arrangementet på den nye dato med den billet, du allerede har modtaget. Hvis du er forhindret i at deltage den nye dato, kan du anmode om refundering til og med den 10. juni 2020. De berørte koncertgængere bliver informeret via e-mail.

(Obs fra du eventuelt anmoder om refundering, til du får yderligere besked, kan der gå fire til seks uger.)

Det startede med et digt

Titlen til dette seneste Damon Albarn-projekt, ’The Nearer the Fountain, More Pure the Stream Flows’, er fundet i et digt af John Clare, og værket er inspireret af Islands storslåede natur med gletsjere, vulkaner, termiske kilder og bjerge. Sangskriveren har selv besøgt Island talrige gange gennem tre årtier og har opbygget et helt særligt forhold til landet og dets bjergtagende natur.

Hvordan det lyder, kan du opleve i denne lille performance optaget af og udsendt på onlinemediet Boiler Room, 17. maj. 

 

’The Nearer the Fountain, More Pure the Stream Flows’ er en af mange aktiviteter, der på vidt forskellig vis skal markere den 50. udgave af Roskilde Festival – og det er svært at komme i tanker om en mere oplagt kunstner til at tage del i fejringen end Damon Albarn.

Han har dannet tæt parløb med Roskilde Festival siden 1992, hvor han og resten af Blur gav koncert på Blå Scene med blot et enkelt album i bagagen. Siden har han været på plakaten otte gange – både solo, med Blur og i så forskellige musikalske projekter som Gorillaz, Africa Express og The Orchestra of Syrian Musicians. Tæller man hans gæsteoptræden hos Atomic Bomb! Band i 2014 med, er det 10 gange, den engelske entertainer har stået over for Roskilde-publikummet.

Du kan stadig købe billet til koncerten. Den koster 590 kroner - 690 kroner+ gebyr og kan købes på billetlugen.dk