LOUD FORSTÆRKER UNGE STEMMER

PUBLICERET MANDAG 28.10.2019

LOUD kan give ungdomskulturerne og vækstlagene stærkere stemmer. Derfor har vi sagt ja til at være partner med den nye radiokanal.

LOUD er på vej i luften. Dermed får Danmark en taleradio for de 15-32 årige - en målgruppe, der har svært ved at se sig selv i traditionelle danske medier.

LOUDs ambition er at blive en moderne kulturkanal og et fællesskab, som unge kan genkende sig selv, deres værdier, livserfaringer og hverdag i.

Det er en ambition, Roskilde Festival til fulde bakker op om. I et demokratisk samfund er det vigtigt, at så mange som muligt får ordet og deltager i diskussionerne om, hvordan vores fremtid kommer til at se ud. En kerneværdi for Roskilde Festival er, at samtlige deltagere gennem samtaler kommer styrket og gerne lidt klogere hjem.

Læs mere om Roskilde Festivals grunde til at være partner med Loud her

'Forstærket'

Derfor står vi bag et program, der hedder ’Forstærket’. Det bliver sendt hver søndag 17-19 på LOUD og er et program, der tager afsæt i de organisationer, aktivister, kunstnere og frivillige som Roskilde Festival er i kontakt med. Dermed bliver lytterne præsenteret for interessante kulturtendenser og fælleskaber for unge.

Indholdet udkommer som podcast – og sendes på DAB og web-stream, hver søndag fra 17:00-19:00.

Hver uge giver vi stemme til unge, der ikke er vant til at blive hørt, fællesskaber der ikke er vant til at blive set, og ideer der ellers ikke får den opmærksomhed, vi mener, de fortjener.

’Forstærket’ har et aktivistisk udgangspunkt. Der vil derfor blive givet rigeligt med plads til ideer, der kan inspirere til forandring. 

LOUD åbner 1. april kl 00.00. I første omgang bliver det med en sendeplan, der er voldsomt præget af corona-virussens indtog. ’Forstærket’ går i luften i løbet af foråret.

OM LOUD

Selskabet Kulturradio Danmark A/S står for selve radiovirksomheden. Bag selskabet står ni erfarne radiostationer, som allerede i dag sender fra en række byer i hele Danmark, men ikke har et fælles landsdækkende tilbud. De deltagende radiostationer er Radio Diablo, Radio Limfjord, Radio Max, Radio Globus, Radio Viva, Radio Victoria, Classic Rock Århus, Classic Rock København og Din Radio Østjylland.

En række kulturpartnere (Roskilde Festival, Vega, Nationalmuseet, Enigma, Mungo Park Teatret i Allerød, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, lex.dk, Danske Studerendes Fællesråd og Ungdomsbureauet) bidrager med viden, kompetence og indhold. 

Ingen af kulturpartnerne har nogen form for ejerskab af LOUD

LÆS MERE OM LOUD HER

OPDATERET 31.3 2020

Henter...
Intet indhold