ROSKILDE FESTIVAL STØTTER UNGE STEMMER: ANSØG NU!

PUBLICERET TORSDAG 31.10.2019

31. oktober åbner vi for vores hidtil største Open Call med fokus på musik, kunst, aktivisme, socialt engagement, miljø og klima. Vi donerer et tocifret millionbeløb til projekter, der styrker unges handlemuligheder og skaber forandring.

Hvert år donerer vi hele overskuddet til initiativer, der arbejder for at skabe bedre vilkår for børn og unge. I anledning af Roskilde Festival nr. 50 åbner vi nu for vores hidtil største og mest ambitiøse Open Call. Puljen lyder samlet set på et tocifret millionbeløb, og vi modtager ansøgninger fra 31. oktober.

Roskilde Festival har sine rødder i en ungdomskultur, der drømte om at forandre verden, og som gjorde noget aktivt for at opnå den forandring. Vi ser det samme engagement i dag. Overalt i verden stimler unge sammen, råber op, maner til handling. De kræver bæredygtighed - både socialt, økonomisk og klimamæssigt.

Det engagement vil vi gerne støtte med vores Open Call.

Hvad støtter vi?

Vi støtter projekter, der søger at skabe en positiv forandring i samfundet, og som enten er skabt af, med eller for børn og unge. Vi donerer både til store og små projekter, igangværende initiativer og nye ideer inden for:

  • Musik
  • Kunst
  • Social Forandring
  • Miljø og klima

Det maksimale donationsbeløb per projekt er 1,5 millioner kroner.

Hvem kan ansøge?

Foreningen Roskilde Festivals overordnede formål er at støtte initiativer, der er til gavn for børn og unge samt at støtte almennyttigt, humanitært og kulturelt arbejde.

Vi kan kun støtte almennyttige organisationer – vi giver også gerne støtte til flere organisationer, der går sammen om fælles projekter. Dette Open Call retter sig primært mod danske donationsmodtagere. Projekter kan dog godt ligge uden for landets grænser.

Deadline for aflevering af ansøgninger er 28. november 2019.

Læs mere og søg her