TAYLOR SWIFT TIL ROSKILDE FESTIVAL 2020

PUBLICERET TIRSDAG 17.9.2019

Den amerikanske superstjerne er første navn på plakaten til RF50. Billetter er netop sat i salg.

Roskilde Festival 2020 bliver den 50. udgave af festivalen. Der er allerede god grund til at glæde sig til næste sommer, og nu bliver det ekstra svært at vente.

Det amerikanske ikon Taylor Swift spiller sin første koncert i Danmark nogensinde til RF50, når hun indtager Orange Scene onsdag 1. juli 2020.

Bangers og ballader

Hun udgav sin selvbetitlede debutplade som i 17-årig i 2006 og krydsede herefter ubesværet fra countrypoppen til positionen som verdensherskende stjerne og anerkendt sangskrivertalent.

Hendes nyeste album, Lover, er blot få uger gammelt - og allerede rost af fans og anmeldere som et modent og personligt værk, hvor den 29-årige Swift ikke er bange for at lade de dansable popperler vige for de bekendende og sårbare ballader.

Selv beskriver hun udgivelsen som en fejring af kærligheden i al sin kompleksitet, varme og kaos, og med numre som You Need To Calm Down og The Man viser hun samtidig, at hun tør kæmpe for ikke bare sine egne, men også andres sociale og politiske rettigheder.

På scenen er Taylor Swift berømmet for sine overlegne shows, der udvikler sig til euforiske totalshows med skræddersyet scenografi, dansere og en stærk visuel side, der understøtter musikken perfekt.

Hendes koncert kun for fans i Paris tidligere i september er blevet kaldt en triumf, og hun formåede her det ene øjeblik at tryllebinde publikum alene med sin guitar for derefter at skabe de helt store popmomenter.

Billetsalget er begyndt

Du kan allerede nu sikre dig billet til Roskilde Festival 2020.

Nu kan du få fingrene i:

  • Partoutbilletter (inklusive gratis adgang til camping, alle 8 dage)
  • Endagsbilletter (kan fås til onsdag, torsdag, fredag eller lørdag)
  • Smart Ticket (del din betaling i fem portioner). Du kan skrive dig op til Smart Ticket til og med 29. november (eller indtil de er udsolgt). Der er begrænset antal.

Vi åbner for Special Camping-tilkøb (Get A Tent, Get A Camp, Caravan, etc.) og indgangsbooking 30. januar 2020.

Køb billet