ANDERSON .PAAK & THE FREE NATIONALS US

Favoriser
Scene
TBA
Show
Fredag 2. juli 2021
Den californiske rapper og soul-crooner er tilbage med stort show på Roskilde Festival

Anderson .Paak har excelleret i at være en mangedisciplinær musiker, der er lige så talentfuld i hip-hop, som han er i R&B og soul. Han er trommeslager, sangskriver, producer, rapper og sanger – og det er et udmærkelsestegn af guld, at Dr. Dre har taget ham under sine vinger, og at alle fra Kendrick Lamar til Pusha-T har prioriteret tid til at medvirke i hans sange.

34-årige Anderson .Paak brød for alvor igennem i 2016 med albummet Malibu, en frodig, 70'er-farvet plade om en rapper på kanten af at være superstjerne. 2018-pladen Oxnard blev udgivet på Dr. Dres pladeselskab, Aftermath Entertainment, med Dre som producer – og den var en ambitiøs, topgearet, lydmæssigt altomfavnende plade. I 2019 vendte Anderson .Paak tilbage med Ventura, et album med en solbeskinnet, honningsød tone, fuld af bløde akkorder, funk-inspirerede melodier og en retrokvalitet, der siver igennem det hele.

Anderson .Paak har spillet på Roskilde Festival to gange. Første show var på Apollo. Hans show i 2018 var en groovy, feststartende, festivallukkende (selvmodsigende? Ikke den mindste smule!) nattekoncert på Arena-scenen. Det var helt specielt (bare læs her og her)!

Sammen med sit overrumplende band, The Free Nationals, agerer Paak som en sjælfuld og funky krudtugle på scenen. Deres shows er altid i bevægelse, og de ved, hvordan man opbygger fra bangerne til de sveddryppende ballader.

Det helt magnetiske ved Anderson .Paak, både live og på plade, er evnen til at iblande så mange musikalske smage. Er man til funky pop, får man sine hits, de jazzglade sørges der for med Paak og The Free Nationals' trommespil. Hip-hop-fans får den rumlende, tunge basbund og de introspektive og meningsfulde sangtekster. Der er også iboende dansemuskler i Paaks materiale, så alle festaber kan sætte kroppen i bevægelse. Det hele virker, fordi Paak og hans Free National Band er et utroligt tight og svingende liveband.

I 2021 skal de spille på vores Orange Scene. Kom og varm kroppen op. Temperaturen stiger markant i Anderson .Paaks nærvær!