BICEP UK

Favoriser
Scene
TBA
Show
Onsdag 30. juni 2021
Elektronisk duo spænder musklerne med overdådigt show


Den elektroniske musikerduo fra Belfast, Andy Ferguson og Matt McBriar, har altid haft hænderne direkte på festens puls.

Siden de begyndte at spænde overarmene for omkring et årti siden med deres kendte Feel My Bicep-'blog der blev til fest- og pladeselskab', har de været jorden rundt med deres ekstatiske lyd.

De spænder over stilarter som house, techno, disco og jungle uden at dedikere sig fuldkomment til én specifik genre eller scene. Målet er at skabe noget magisk i krydsfeltet. Og det gør de i metermål.

Deres ekstraordinære liveshow (se videoen nedenfor!) er noget, man ikke glemmer, når man først har oplevet det. Bare spørg dem, der så Bicep, da de gæstede Roskilde Festival i 2017.

Biceps liveshows omfavner ideen om fordybelse. De udvisker grænsen mellem publikum og optrædende og forstærker suset i fællesskabet, som pulserer gennem deres shows.

2017 var også året, hvor Bicep udgav deres selvbetitlede debutalbum (på Ninja Tune), som blev fremhævet blandt de bedste udgivelser dét år. Det formåede at være et crossover-dancealbum, som fungerer lige så godt i hørebøfferne derhjemme, som det gør i euforien på dansegulvet.

En række velmodtagede singler, herunder "Glue", "Rain" og "Vale", fungerer nu som deciderede livefavoritter. Et remix af "Opal" af den ikoniske producer og dj Four Tet udgjorde ligeledes en stor dansabel 12”.

Vi er blevet lovet et nyt album snart, så der er masser at se frem til, når Bicep vender tilbage til Roskilde Festival med leverance til en sen nattefest.

Spænd du blot de overarme af ren begejstring!