CORPUS DK

Favoriser
Scene
Gloria
Show
Torsdag 24. juni 2021
Scene
Gloria
Show
Fredag 25. juni 2021
En koreograf og en kunstner teamer op med det moderne dansekompagni Corpus og skaber en performance, som fortolker temaet ’hjem’.


Efter en lang nedlukning har hjemmet fået nye betydninger, og er for de fleste af os det sted, som har været det mest trygge og fængslende på samme tid. Men hvad er et hjem? Hvad gør et sted til et hjem? Er det et tag over hovedet, familiealbums, pladesamlingen eller de personer, vi omgiver os med? Hvordan overføres disse spørgsmål og tanker til dans og koreografi, og hvad er publikummers rolle i den endelige visning?

Det moderne dansekompagni Corpus undersøger netop dette med deres performance Corpus Episodes: Home #2, som laves i samarbejde med koreograf Frédéric Gies og den danske kunstner Christian Falsnaes. 

Frédéric Gies er bosiddende i Sverige og arbejder med komposition og kaos som ligeværdige kræfter, i en stræben efter at lade dansen tale for sig selv.

Christian Falsnaes er en dansk kunstner, som arbejder med performance og er uddannet billedkunstner fra Akademie der Bildende Künste i Wien. I sit arbejde berører Falsnaes temaer som identitet, autoritet, deltagelse og underkastelse. Publikum involveres tit i forestillingerne og bliver medskabere af situationer, billeder eller videoer. 

Efter udsolgte forestillinger af Corpus Episodes: Home #2 i A-salen, stedsspecifikke visninger på Ofelia Plads får forestillingen igen nyt liv, da den bliver en del af Summer Days.

Se det fulde line-up