ELLY CLARKE & VLADIMIR BJELIČIĆ UK/RS

Favoriser
Drag-identiteten #Sergina synger sange om kærlighed, begær og ensomhed i den digitale tidsalder.


Elly Clarke & Vladimir Bjeličić optræder i Ambereum (læs mere om performance-stedet)

Oplev den fysiske krops skiftende rolle i en mere og mere digital verden med drag-personaen #Sergina.

Elly Clarke udforsker det digitales indvirkning på det fysiske i form af objekter, kroppe og den måde, hvorpå vi oplever og lever.

"How are you?" – en live sæbeopera om at kæmpe med trivslen i den digitale tidsalder - med dig som deltager
Elly Clarke og Vladimir Bjeličić leverer ægte virkelighed, når de optræder som online tjenere, der servicerer deres kunder (det er dig!). En interaktiv performance om data, arbejdskraft og den feminiserede optrædende krop, som sætter spørgsmålstegn ved, om personer, der håndterer onlinetjenester, kan erstattes.

Klædt identisk i halv-drag og udelukkende kommunikerende via deres skærm stiller Clarke og Bjeličić spørgsmål, som du kan svare på enten på papir eller elektronisk. Alle indsamlede svar indtastes som data med samtykke og præsenteres som Google-analyserede søjle- og cirkeldiagrammer og procenter.

Som 'kunde' har du mulighed for at vælge mellem fire #Sergina sange, som arbejderne vil danse til. Du er velkommen til at deltage i en danseklasse bagefter med #Sergina for at lære nogle skarpe dansetricks.

I got my phone in my wallet – #Sergina optræder 
Mærk fantasien med Elly Clarke og hendes drag-persona #Sergina, der vil mime eller synge rigtigt. Forvent sange om Google, Tinder, Grindr, ubesvarede opkald, mobiltelefoner og Facebook.