JADA DK

Favoriser
Scene
Orange
Show
Onsdag 30. juni 2021
Selvbevidst og sårbar popsensation åbner Orange Scene på Roskilde Festival 2021


Æren af at åbne vores hovedscene, Orange Scene, går ofte til unge kunstnere på vej op og med nok gennemslagskraft og popularitet til at pakke en stor skare foran scenen.

Der var ingen tvivl om, hvem vi ville invitere til at stå for denne koncert i 2021:

Jada åbner Orange Scene på Roskilde Festival!

I løbet af kort tid har Jada sunget sig ind i alle danske musikelskeres bankende hjerter. Sidste sommer udgav hun sit debutalbum I Cry a Lot til stor anmelderros. Her går pop og moderne R&B hånd i hånd med groovy beats, store følelser og – selvfølgelig – Jadas fantastiske stemme.

Jada blev først spottet i 2018. Det var det år, hun udgav to singler – og ikke så meget mere. Men det var nok til at stadfæste hendes kæmpe talent. Hendes Roskilde-debut fandt sted samme år, hvor hun spillede på Countdown-scenen (se her). Hun vendte tilbage i 2019 som en del af hovedprogrammet, hvor hun spillede for et pakket Avalon-telt (se her). Jadas sejrsstime fortsætter: Hendes tredje år i træk på Roskilde vil finde sted på det orange alter.

Jada har høstet masser af anerkendelser og tillige et hav af priser. Præmiehylden omfatter P3 talentet, 'årets sang' (for "Keep Cool") og 'årets vokalist’ og ’årets livenavn’ til Steppeulven, den danske musikkritikerpris. Senest har Jada vundet prisen for 'årets nye danske livenavn' ved Danish Music Awards (se en gudesmuk performance fra showet) samt Kronprinsparrets stjernedryspris.

Jada lever sin musik og er i ét med den. Det hører man tydeligt. Og helt tæt på både mennesket og musikeren får man lov til at komme i DR3’s bevægende dokumentarserie Jada – lillebitte kæmpestor.

Vær med når Jada åbner Orange Scene med manér i 2021.