JOSEFINE OPSAHL FEAT. THE PERFECT PROCESSION & MERCY

Favoriser
Vågn op til lyden af akustisk cello og forbered din krop på et dagligt brusebad af digitale lyde 


Josefine Opsahl optræder i Ambereum (læs mere om performance-stedet)

Den danske cellist og komponist Josefine Opsahl forener sin klassiske musikbaggrund med en befriende åbenhed over for lyde, genrer, brugen af elektronik og hendes hovedinstrument, celloen.

Hendes arbejde afspejler hendes egen kunstneriske søgen mod at forstå kunstens rolle i vores samfund og spændingen mellem tradition og fornyelse, ekspertise og intuition.

Med inspiration i Walt Whitmans digt "I Sing the Body Electric" har Opsahl skabt en trilogi af musikalske performances om forholdet mellem den jordbundne "akustiske" krop og den omgivende digitale virkelighed.

Movement 1: The Body Instrument // The Divine Body
En blid vækkelses-session. Mere info følger.

Movement 2: The Sonic Body // Sonic Lithographies – featuring The Perfect Procession and Mårten Spångberg
Oplev et optog af otte musikere på trækbasun og hi-hat, når Opsahl går sammen med den svenske koreograf Mårten Spångberg. Dette er en ikke-retningsbestemt "march" med trommer og dans, hvor fire dansere vil bevæge sig til rytmen af celloen og skabe skulpturelle formationer. 

Movement 3: The Collective Body // The Body Electric – featuring M€RCY
Gå ind i natten med Josefine Opsahl og den danske technoduo M€RCY, når de forener deres elektroniske lyde med den akustiske cello. M€RCY vil tage dig med på en lydrejse ved at indarbejde samples, live-lyde og støj fra Opsahls cello med deres techno-beats og elektroniske instrumenter.