LAMIN FOFANA SL

Favoriser
Mere om kunstneren
Spotify
Lad universet tale til dig, så du kan drømme dig til nye relationer!


Lamin Fofana optræder i Ambereum (læs mere om performance-stedet)

Lamin Fofanas fløjlsbløde støjmusik handler om den lim, der binder os sammen på tværs af tid og rum.

Med A Scattering of Spiral and Elliptical Galaxies har Fofana skabt et elektronisk soundscape med en blød lyd, der vil åbne dig mod det store univers, du er en del af. 

Fofana taler med og gennem lydlandskaber og elektronisk musik. Når han komponerer musik, iblander han citater fra den afroamerikanske politiske historie, gammel soul eller et a cappella-kor.

A Scattering of Spiral and Elliptical Galaxies er en live-opførsel af et konstant muterende soundscape, der handler om helbredelse og accepten af konsekvenserne af eksilgrupper og racisme og at skabe nye relationer på tværs.

Lamin Fofana kommer oprindeligt fra Sierra Leone , men bor og arbejder i Berlin. Fofanas instrumentale elektroniske musik sætter denne verdens virkelighed i kontrast og udforsker spørgsmål om bevægelse, migration, fremmedgørelse og tilhørsforhold. Lamins interesse i historie og samtidige omstændigheder kombineret med hans praksis med at omdanne tekst til lyd giver nogle multisensoriske live-optrædener og installationer med originale kompositioner, feltoptagelser og arkivmateriale.