LOUS AND THE YAKUZA CD

Favoriser
Scene
TBA
Show
Torsdag 1. juli 2021
Mere om kunstneren
Spotify
Facebook
Instagram
Globalt smagende poplyde fra kommende stjerne

Hun har hurtige flows, skarpe tekster og en krystalklar vision. 24-årige Lous and The Yakuza vækker opsigt med sin forfriskende lyd.

Du har måske hørt hendes debutsingle "Dilemme", for den har virkelig domineret radiobølgerne og diverse streaming-apps. Herhjemme blev sangen valgt som P3's uundgåelige, så de varme lydstrømme har fast flydt ud over hele Danmark.

De urbane lyde – skarpt sammenstykket af Rosalías producer El Guincho – kombineret med Lous' franske tunge udgør en særlig cocktail, der følger op på førnævnte Rosalías sound, der fusionerer lokale musiktendenser med en stor poplyd.

Lous' borgerlige navn er Marie-Pierra. Hun blev født i Congo og voksede op i Rwanda, hvor hun fandt tryghed i skolen, musikken og at skrive. I de tidlige teenageår flyttede hun til Belgien med sine forældre, og hendes største ønske var at være sanger. Med tiden udviklede hun sit kunstnernavn Lous, og det tog ikke lang tid, før hendes talent blev opdaget.

Se videoen til "Dilemme". Det er en biografisk skildring af Lous' liv. Hun bærer bogstaveligt talt flere identiteter, hvert sat i eget miljø – fra at vokse op i Congo til at vise sit værd som kunstner i Bruxelles. Det er en sang om at finde sin plads i verden.

”Dilemme” er fra debutalbummet, Gore, som rummer mange stjernestunder, der bør sende hende på raketfart mod stjernerne. Hun synger og rapper med en hypnotisk sans for melodi, mens producer El Guincho tryllebinder legende trap og ærbødige vokaler til en guddommelig atmosfære.

Fang Lous and The Yakuza på Roskilde Festival 2021.