MEGAN THEE STALLION US

Favoriser
Scene
TBA
Show
Lørdag 3. juli 2021
Houston-rapperen vil have det hele – og er på vej til at få det


Hashtagget #hotgirlsummer har gået sin sejrsgang på de sociale medier.

Du er sikkert stødt på det allestedsnærværende meme. Og hvis ikke, kender du sikkert sangen.

Det hele fører tilbage til Houston-rapperen Megan Thee Stallion (hendes rigtige navn er Megan Pete). Hun er en af de mest brandvarme nye kvindelige rappere – og den nok mest højprofilerede nye stemme i hip-hop i nyere tid.

To af hendes sange er skudt helt til tops på den amerikanske hitliste, den uundgåelige "Savage" (remixet er i øvrigt gæstet af ingen ringere end Beyoncé) og "WAP" i samarbejde med Cardi B. Sidstnævnte er dette års utvilsomt mest omtalte sang, ikke mindst pga. af sin sexede ligefremhed (se videoen).

De seneste par år har stået på triumf efter triumf for den 25-årige rapper – fra mixtape- og ep-udgivelserne Fever og Suga (begge ramte top 10 i USA) til at blive udnævnt som en af de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden ifølge Time Magazine.

Og i november måned udgav hun sit debutalbum, Good News. Et ivrigt lovprisende kor af anmeldere hylder Good News som ja... virkelig gode nyheder og et fantastisk album (se bare her, her og her).

Megan Thee Stallion er lige så elsket for sine hooks og flows som for sin sensuelle swagger. Den verbale selvtillid er blevet hendes varemærke. Meg er bundærlig og omhyggelig med alt, hvad hun har, og hvad hun vil have. Og hun vil have det hele.

Selvom Megan Thee Stallions rap ofte cirkulerer om lyst og nydelse, har hun selv haft smerten tæt inde på livet og er ultimativt trådt ud som en overlever. I 2019 mistede hun sin mor og sin oldemor. Hun overvandt også juridiske problemer med sit tidligere pladeselskab. Det har givet næring til "Savage", der appellerer til alverdens kvinder om at være “savage” og “classy” "bougie" (bourgeois) og "ratchet" (ghetto).

Denne sommer – i manglen af livescener at optræde på – fremførte Megan Thee Stallion en banebrydende virtuel koncert, hvor den fik fuld gas på produktionen. Det understregede hendes skarpe evner som live-performer.

Nu venter vi på, at verden åbner igen – og når det sker, træder Megan Thee Stallion ind på Roskilde Festivals scene.