PHOEBE BRIDGERS US

Favoriser
Scene
TBA
Show
Torsdag 1. juli 2021
Eftertænksom indie-folk


Phoebe Bridgers' himmelstræbende, følelsesladede indie-folk-rock har gjort hende til en af de mest efterspurgte unge singer-songwritere på scenen. Faktisk er hun blevet hyldet som et ikon for en ny generation.

Den 25-årige musiker udgiver søde og sarte melodier med samme emotionelle slagkraft som en mesterbokser.

Hendes debutalbum, Stranger in the Alps (2017), fik en hel musikverden til at falde i svime. Med hendes bløde og luftige vokal helt i front og materiale der er pakket med personlige fortællinger, er det et album til triste tider, men ét af slagsen der omgør sorg til forløsende skønhed. Albummet endte på mange årslister, og Bridgers endte på forsiden af musikmagasiner og ligeledes på mange kollegers ønskeliste over samarbejdspartnere.

2020 var året, hvor vi fik et nyt album fra Phoebe Bridgers. Punisher rummer blåtonede smukke sange om manglende tro, destruktiv kærlighed og kampen for at komme ovenpå igen. Hendes sange er fortsat som små verdener, man kan forsvinde i. Man forstår til fulde, hvorfor den amerikanske musiker høster så gode anmeldelser.

Phoebe Bridgers i koncertsammenhæng er, hvad man kan kalde en følelsesmættet oplevelse. Hun spiller med et fuldt band, og der er en varme i musikaliteten og, måske endnu mere, i Bridgers' krystalklare vokalleveringer. Hun vil efterlade dig i åndenød, forslået og alligevel med en vis smag for mørket i os alle.