TEMP-ILLUSION IR

Favoriser
En tur ned i den iranske elektroniske undergrund: Mød Temp-Illusion der bygger beat-tunge lydlandskaber, der lyder som dekonstrueret industrial


Vidste du, at Iran i stigende grad bliver anerkendt som et knudepunkt for noget af verdens mest vitale, fremsynede eksperimenterende musik? I et af verdens mest lukkede lande er et visionært musikfællesskab nu i stand til åbent at dele ud af sine fremmedartede kreationer.

Temp-Illusion er en iransk eksperimenterende elektronisk duo bestående af Shahin Entezami og Behrang Najafi.

Duoen startede i 2011, hvor de opførte deres første audiovisuelle live-set i samarbejde med de grafiske kunstnere Alless og Nylaa til Tehran Annual Digital Art Exhibition. De bruger en bred vifte af musikprogrammer og synthesizere i deres musikproduktion til at kombinere støjende og atmosfæriske lag med melodier og komplekse beatprogrammeringer for at opnå en unik type dansemusik.

Temp-Illusion er primært kendt som et liveband og har optrådt i forskellige shows og festivaler i Teheran.

I 2019 udgav de deres debutalbum, Autolected, som består af to numre, "Side A" og "Side B", som begge præsenterer en grynet, dekonstrueret industrial-lignende lyd med beats, der både sigter mod det tunge og det jungle-lignende. Abstrakt, men meget intenst!